Laten we online gaan!

 

De stappen naar de online wereld

Fase 1

De inzendingen

Het eerste wat we samen gaan doen is het  in kaart brengen wat uw wensen zijn. Hoe ziet u uw website voor zich en wat zijn de punten die u op uw website wilt aantonen? Om dit allemaal te weten te komen heeft Cameda een formulier gemaakt wat u kan invullen zodat wij alles op een rijtje hebben.

Daarna gaan wij het formulier analyseren en een plan opzetten.

Wat zijn de belangrijkste dingen? Hoe maken we uw website synoniem met uw bedrijf? Hoe geven we uw klanten de perfecte online customer journey en welke stappen moet uw klant ondernemen om over te gaan tot interesse of aankoop? 

Fase 1
Fase 2

Fase 2

Het ontwerpen van de website

Na onze analyse gaan we beginnen met het design van uw nieuwe website. Cameda neemt alle ontdekkingen uit de eerste fase mee naar het design. We designen de website voor de “Computer” versie maar het is voor ons ook heel belangrijk de perfecte mobiele site te creëren. Aangezien het mobiele internetgebruik de afgelopen jaren intensief is gestegen en zal blijven stijgen. Hierom leveren wij gelijk een computer versie en een mobiele versie.

Fase 3

Het invullen en lanceren van de site

Nadat we tevreden zijn met het design word deze opgestuurd en wachten wij uw op uw goedkeuring.

Daarna kunnen wij gaan beginnen met het optimaliseren van de  website. We gaan alle details nalopen, fotos toevoegen, videos toevoegen en uw texten toevoegen of optimaliseren voor  de vindbaarheid op google. Als alles is ingericht en de site door u is goedgekeurd zijn we klaar voor de lancering wij uw nieuwe website.

Fase 3.jpg
Fase 4.jpg

Fase 4

De site is gelanceerd

Nadat uw website is gelanceerd, laten we u niet aan uw lot over. Wij als Cameda blijven uw website onderhouden en hosten. We houden uw site aan wetgevingen en staan klaar voor uw toevoegingen of aanpassingen. We houden u op de hoogte van de voortgang die uw website boekt, blijven verbeteringen voorstellen en staan online voor u klaar. Samen maken we uw online business een succes!

 

De voordelen van online gaan met Cameda

Nummer 1

Service

Cameda is anders dan andere. Wij willen de stress van een website voor een onderneming overnemen. Door onze snelle service kunt u uw aanpassingen gemakkelijk en snel doorvoeren naar de site. En het allerbelangrijkste: No cure no pay!

Nummer 2

Prijs

Door onze lage instapkosten willen we het voor alle ondernemers van klein tot groot mogelijk maken een eigen professionele website te hebben.

Nummer 3

Op maat gemaakt

Cameda maakt alle websites op maat. Zo kan iedereen hun eigen professionele website laten maken en zich onderscheiden van alle andere websites en concurenten.

 

Bekijk onze prijzen

Nu beschikbaar